Roman/Colombia

Spændings/science fiction roman

(For English click here!)


I året 2008 er livet godt for arkæologiprofessor John William Archer. Han har en respekteret stilling på George Washington Universitetet i Washington D.C., er anerkendt for sine publikationer om tydning af tabte skriftsystemer og med udsigt til en plads i regeringen, når vennen Phil Boomer vinder præsidentvalget – og selvfølgelig toppen af kransekagen, hans smukke kone og deres ni-årige søn. Men en skæbnesvanger aften i oktober kører de tre galt, og han smadrer med dødbringende udgang for sin familie Ford’en ind i et træ.

Nedbrudt over tabet og opgivet af sig selv, den lærde verden og samfundet sidder han otte år senere i universitetets kælderkontor, da Secret Service agenter sendt af præsident Boomer tilbyder ham en mulighed for at vende tilbage til livet.

En opsnappet besked om et mystisk fund i en colombiansk kaffeplantage har hos NSA aktiveret en gammel protokol. Protokollen fører dem tilbage til en episode, der involverer amerikanske videnskabsfolk på ekspedition i Colombia i 1974. Er der et gran af sandhed i de gamle informationer, kan de ende op med banebrydende teknologier, der ville være milliarder af dollars værd.

Archer og et lille hold tager i al diskretion til Colombia for at skelne fup fra fakta, men ved at acceptere opgaven, har de uvidende placeret sig selv i centrum af et dødsensfarligt kapløb. Ekspeditionen hvirvles ind i et spind af løgne og bedrag, og noget tyder på, at de mest dødbringende modstanderes oprindelse ligger lysår væk fra Colombias fugtige regnskov.


Kan fås som hæftet bog, e-bog og lydbog indtalt af skuespiller Torben Sekov.

Lydbogs prøve:


Bestil Colombia hos din lokale boghandler, eller køb den hos en online boghandler.
Du kan også bestille her på siden.
Colombia, hæftet kr. 149,95.
Prisen er inkl. fragt til nærmeste pakkeudleveringsted. Der betales med kreditkort via PayPal. Pengene trækkes med det samme. Ved fortrydelse, send mail til info(@)lowepublishing.dk.

 

Køb e-bog og lydbog her: https://lowepublishing.ebog.dk/


Anmeldelse fra Bogfidusen. 5/6 stjerner, her!

Anmeldelse fra Fyens Stiftstidende. 5/6 stjerner, her!

Anmeldelse fra Københavneravisen, her!

Anmeldelse fra Gyseren, her!

Læser anmeldelser her!


Læseprøve:

 © 2017 Löwe Publishing & Morten Thor Hansen
Bogen er sat med Garamond Pro
Redaktion: Writers Aid by Susanne Jespersen
Omslag: Morten Thor Hansen
Forlag: Löwe Publishing, Ullerslev
Tryk: Toptryk Grafisk ApS, Gråsten
1. oplag 2017
ISBN: 978-87-997792-5-3
Hæftet, 499 sider

 

fb