Colombia anmeldelser

Læser anmeldelser

Jan:
Suveræn spænding. Nok den bedste bog jeg har hørt i flere år. Action, sci-fi, drama, spænding i en herlig cocktail. Kan kun give forfatteren en opfordring. Skriv skriv skriv og gerne i samme genre.”

 Bettina:

“Tusinde tak for nogle dejlige timer med hygge læsning af dine to bøger. Hold da op hvor var de gode, utrolig spændende. Glæder mig til bog nr. 3.”

Marianne:
“Så blev jeg færdig med Morten Thor Hansens fantastiske bog. Det er imponerende, hvilke skriveevner han her disker op med. Bogen er spændende fra start til slut. Den er velskrevet og til tider så intens, at jeg kunne mærke de små hår i nakken rejse sig. Alle skal gøre sig selv den tjeneste og læse Colombia, I vil lade jer overraske og underholde.”

Flemming:
God ferielæsning – Colombia.  Jeg tog Morten Thor Hansens nye bog Colombia med på ferie – og kan på det varmest anbefale den. Bogen fanger fra første side. Det er virkelig godt gået Morten, imponerende, så meget spænding, du kan pumpe ind i en bog.”

Klaus:
“Morten Thor Hansen har et bemærkelsesværdigt internationalt format og er i stand til at skrive sig ud af den lokale andedam og direkte videre ud i internationalt farvand.”
Læs hele anmeldelsen her